19 Σεπ 2009

ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ "ΔΩΔΕΚΑ"

Μέσα από το blog http://dodeka-book.blogspot.com σας παρουσιάζουμε το πρώτο διαδικτυακό, ομαδικό μυθιστόρημα. Ύστερα από πολύ καιρό, μεγάλη συζήτηση και πολλές διαφοροποιήσεις φθάσανε οι συγγραφείς λίγα μέτρα πριν από την υλοποίηση... Ως γνωρίζοντες από την αρχή τι πάνε να κάνουνε, πως θα το κάνουνε και πως θα το υποστηρίξουνε, "δουλεύουνε" αρκετές εβδομάδες τον αρχικό μύθο, τα πρόσωπα, τον τίτλο, τους στόχους, την έκδοση σε χαρτί και την ιντερνετική διαδικασία. Προς το παρόν εσείς θα μπορείτε να διαβάζετε αποσπάσματα (μέρη) των κεφαλαίων και να στέλνετε τα σχόλια σας στο παραπάνω blog. Σας περιμένουνε όλους να τους πείτε τη γνώμη σας...

4 σχόλια:

  1. Χαιρετούμε, λάβαμε και ανταποδίδουμε την επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρες! Ξεκίνησα να διαβάζω την ομαδική σας ιστορία. Κάτι είχα γράψει πριν καιρό για μία Θάλεια, οπότε αν έχεις καιρό και όρεξη ευχαρίστως να ακούσω τη γνώμη σου.
    εδώ θα το βρεις http://syngrafo.blogspot.com/2008/11/blog-post_3772.html

    ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι ακόμα αδιόρθωτο (σαν και εμένα, δηλαδή!)
    Φιλικά
    Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ομαδικό μυθιστόρημα έχει ολοκληρωθεί!Σε λίγο καιρό θα το δούμε στα βιβλιοπωλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια που το καταφέρατε παιδιά. Είχα δοκιμάσει ομαδική συγγραφή 2 φορές στο παρελθόν (μία φορά με 3 και μία φορά με 12 άτομα) και τις δύο φορές είχαμε αποτύχει παταγωδώς επειδή δεν υπήρχε συνενόηση.
    Αν το καταφέρατε και συνενοηθήκατε, μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή